Punto Cubano Salsa in Amsterdam: Een Dansavond om Niet te Missen!

Punto Cubano Salsa Amsterdam

Punto Cubano Salsa in Amsterdam: Een Dansavond om Niet te Missen!

Hey lieve lezers, Vanessa hier!

Als er één ding is waar ik nooit genoeg van kan krijgen, is het wel de levendige en ritmische wereld van de salsa. En laten we eerlijk zijn, er is geen betere manier om de Cubaanse salsa te ervaren dan direct van de bron, oftewel Punto Cubano Salsa! Daarom ben ik super enthousiast om jullie alles te vertellen over een evenement dat je absoluut niet mag missen: SalsaD’Cuba in het hart van Amsterdam!

Waar en Wanneer?

Op de adembenemende locatie van de Willem de Zwijgerkerk op zaterdag 30 september. Met de perfecte combinatie van klassieke architectuur en moderne vibes, is deze plek de perfecte achtergrond voor een avond vol dans en muziek.

Muziek en Meer!

De getalenteerde DJ AngelD’Cuba is van de partij en zal de allerbeste Cubaanse salsa tracks voor ons draaien. Maar dat is niet alles – verwacht een mix van traditionele en moderne nummers die iedereen op de dansvloer krijgt. En alsof dat nog niet genoeg is, zal er ook een Cubaanse cocktailbar en catering aanwezig zijn. Ja, dat heb je goed gehoord! Authentieke Cubaanse hapjes en drankjes die de hele avond door verkrijgbaar zijn.

 Belangrijke Informatie:
Datum: Zaterdag 30 september 2023
Tijd: 19:00-00:00
Locatie: Olympiaweg 14, Amsterdam
Prijs: €13 online en €15 aan de deur. Dus zorg dat je je tickets op tijd scoort!

Als je een liefhebber bent van salsa of gewoon zin hebt in een geweldige avond uit, dan moet je hier zeker bij zijn. En een kleine insider-tip: SalsaD’Cuba is nu elke 2e en 5e zaterdag van de maand, dus zet ook alvast zaterdag 14 oktober in je agenda!

Ik hoop echt enkele van jullie daar te zien. Laten we samen de nacht weg dansen in echte Cubaanse stijl!

Liefs,
Vanessa 💃🍹🎶

 

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *