Over Miss Salsa

“Omdat iedereen moet kunnen dansen, of je nu 5 of 80 bent. Bewegen is essentieel voor je lichaam maar zeker ook voor de gezondheid van je hoofd”

 Nou Hoi!Dit ben ik, Vanessa (1975), de eigenaresse (sinds 2004) van miss-salsa.nl. Mijn liefde voor dansen is ontstaan toen ik als 6 jarig meisje op ballet mocht (en erna er weer af moest vanwege een blessure). Na 2 seizoenen stijldansen en na 1 seizoen salsa dansen is miss-salsa ontstaan. Na al mijn dans- en sport-ervaring kan ik zeggen dat dansen niet alleen goed is voor je lijf, maar ook om je hoofd lucht te geven voor een periode.  

 

Je hebt daarvoor wel goede dansproducten nodig, anders kom je in een later leven tegen een heleboel blessures aan die voorkomen hadden kunnen worden. Onze dansschoenen test ik voordat ik met een merk in zee ga, op kwaliteit, duurzaamheid en stabiliteit, zodat jij, beter op die dansvloer staat te shinen. Soms betekend dat inderdaad dat onze schoenen duurder zijn dan in andere dansschoenen winkels. Maar investeren in minder blessures, daar is ook wat voor te zeggen.

Heb je vragen aan mij? WhatsApp mij dan of mail mij op shop@miss-salsa.nl en ik geef heel snel antwoord op jouw vragen.

 

Tot snel!

Open gesprek
1
hulp nodig?
Hoi, waar mag ik je vandaag mee helpen?
Powered by