De Kroon Latin Night in Amsterdam!

De Kroon Latin Night in Amsterdam

De Kroon Latin Night in Amsterdam!

Hallo lieve dansliefhebbers!

Ik ben Vanessa en vandaag wil ik jullie meenemen naar één van de meest bruisende evenementen in hartje Amsterdam. Als je net zo’n fan bent van Latin muziek en dans als ik, dan mag je dit evenement absoluut niet missen!

Voor degenen die er nog niet bekend mee zijn: De Kroon Latin Night is één van de bekendste Latin feesten in Amsterdam. En het beste? Het vindt niet één, maar TWEE keer per week plaats! Elke woensdag én zondag kunnen we losgaan op de verleidelijke ritmes van salsa en bachata. Deze avonden worden georganiseerd door La Salsa en Extremos, en ze zorgen altijd voor een onvergetelijke ervaring.

Van 21:00 tot 00:00 uur kun je dansen op de beats van getalenteerde DJ’s zoals DJ Andy, DJ Daaf, DJ Abdeloo en DJ Saad. En als je even een adempauze wilt nemen van het dansen, kun je heerlijk chillen met een cocktail in je hand.

Voor degenen die twijfelen vanwege de toegangsprijs: het is helemaal GRATIS! Ja, je leest het goed. Een avond vol geweldige muziek, dans en sfeer zonder entree te hoeven betalen.

De locatie is DE KROON op het Rembrandtplein 17-I in Amsterdam. Wil je meer weten of in contact komen met de organisatoren? Check dan La Salsa’s website of hun Facebookpagina. Je kunt ze ook bereiken via WhatsApp op 06 40 888 569 of e-mailen naar info@lasalsa.nl.

En als je na het feest trek hebt gekregen, zijn er geweldige Caribische en Latijns-Amerikaanse eetgelegenheden in de buurt, zoals Comida Cubana en Joe’s Kitchen. Perfect om de avond af te sluiten met wat heerlijke gerechten!

Ik kan niet wachten om weer te dansen en nieuwe mensen te ontmoeten. Wie weet zie ik je daar!

Liefs,
Vanessa 💃🕺🎶

 

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *