Ruilen en Retourneren


Ruilen en Retourneren – Miss Salsa Dansschoenen


Ruilen en Retourneren – Miss Salsa Dansschoenen

Bij Miss-Salsa.nl heb je het recht om binnen 30 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld. Om je retourzending snel te laten verlopen, kun je eenvoudig gebruikmaken van ons retourformulier.

Je kunt ook gebruikmaken van het herroepingsformulier om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Het gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Door je retourzending van tevoren aan te melden, kan jouw retourzending snel in behandeling worden genomen. Na het herroepen van je bestelling dien je de artikelen uiterlijk binnen 30 dagen retour te zenden.

Eisen bij retourneren:

  • Het product dient, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in de originele staat en fabrieksverpakking te zijn.
  • Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Terugbetaling van het bedrag:

Het toepassen van het herroepingsrecht betekent niet dat je eventuele betaalverplichting vervalt. Je dient binnen de gestelde termijn te betalen. Indien er een tegoed is ontstaan door het verwerken van de retourzending in onze administratie en je de bestelling vooraf met iDEAL hebt betaald, zullen wij dit zo spoedig mogelijk terugstorten. Als je de gehele bestelling retour stuurt, vervallen de verzendkosten. De kosten voor het retour sturen van het pakket nemen wij voor onze rekening. Wij zullen je terugbetalen met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald.

Wij zullen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, terugbetalen na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen of tot het moment dat je hebt aangetoond deze te hebben teruggestuurd.

Artikelen die niet geretourneerd kunnen worden:

  • Make-up en make-up penselen.
  • Uitverkoop producten met een kortingspercentage vanaf 35%.
  • Producten die op maat zijn gemaakt volgens door jou ingevoerde specificaties.

Bovengenoemde artikelen kunnen alleen geretourneerd worden wanneer het artikel defect blijkt te zijn. Neem eventuele gebreken zo spoedig mogelijk na ontdekking aan ons kenbaar.

Retourneren:

Stuur ons een e-mail of WhatsApp-bericht om je retour aan te melden. De kosten voor een retourzending zijn, indien je kiest voor betaling op factuur achteraf, voor eigen rekening (geschatte verzendkosten: € 5,50 via DHL For You). Indien je vooraf hebt betaald, ontvang je van ons een link om je retour aan te melden. De oorspronkelijke verzendkosten worden op de factuur verwijderd na ontvangst van de retourzending indien je de gehele bestelling retourneert.

Als je een artikel wilt retourneren, maak dan gebruik van ons retourformulier/herroepingsformulier, zodat wij je retourzending snel in behandeling kunnen nemen. Uiteraard kun je de producten ook via een andere vervoerder retourneren, maar dan zijn de kosten voor jou.

Annulering van je bestelling:

Iedere bestelling kan zonder opgave van redenen geannuleerd worden, mits deze bestelling nog niet verzonden is. Zodra je bestelling verzonden is, ontvang je van Miss-Salsa.nl een verzendbevestiging. Wil je je bestelling annuleren nadat je een orderbevestiging hebt ontvangen? Beantwoord dan je orderbevestiging, neem telefonisch contact met ons op of vul het retourformulier in.

Bedankt voor je begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet,
Miss-Salsa.nl


×

Hallo!

Klik op een van onze contacten hieronder om met ons in contact te komen via WhatsApp.

× Hoe kan ik je helpen?
Mis nooit meer een deal! Krijg exclusieve aanbiedingen direct op je telefoon! Ja Nee