Ruilen en Retourneren

Ruilen en Retourneren

Bij Miss-Salsa.nl heb je het recht om binnen 30 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld. Om je retourzending snel te laten verlopen, kun je eenvoudig gebruikmaken van ons retourformulier.

Je kunt ook gebruikmaken van het herroepingsformulier om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Het gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Door je retourzending van tevoren aan te melden, kan jouw retourzending snel in behandeling worden genomen. Na het herroepen van je bestelling dien je de artikelen uiterlijk binnen 30 dagen retour te zenden.

Let bij het retourneren van je bestelling op de volgende eisen:

– Het product dient, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in de originele staat en fabrieksverpakking te zijn.

– Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Terugbetaling van het bedrag:

Het toepassen van het herroepingsrecht betekent niet dat je eventuele betaalverplichting vervalt. Je dient binnen de gestelde termijn te betalen. Indien er een tegoed is ontstaan door het verwerken van de retourzending in onze administratie en je de bestelling vooraf met iDEAL hebt betaald, zullen wij dit zo spoedig mogelijk terugstorten. Als je de gehele bestelling retour stuurt, vervallen de verzendkosten. De kosten voor het retour sturen van het pakket nemen wij voor onze rekening. Wij zullen je terugbetalen met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald.

Wij zullen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, terugbetalen na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen of tot het moment dat je hebt aangetoond deze te hebben teruggestuurd.

Let op! De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden wanneer de verzegeling is verbroken:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via shop@miss-salsa.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

– Make up en Make up penselen.

– Uitverkoop producten met een kortingspercentage vanaf 35%

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief

Bovengenoemde artikelen kunnen alleen geretourneerd worden wanneer het artikel defect blijkt te zijn. Wij verzoeken je eventuele gebreken zo spoedig mogelijk na ontdekking aan Miss-Salsa.nl kenbaar te maken. Dit kun je doen door middel van ons retourformulier.

Retourneren:

Stuur ons een e-mail of WhatsApp-bericht om je retour aan te melden. De kosten voor een retourzending zijn, indien je kiest voor betaling op factuur achteraf, voor eigen rekening (geschatte verzendkosten: € 5,50 via DHL For You). Indien je vooraf hebt betaald, ontvang je van ons een link om je retour aan te melden. De oorspronkelijke verzendkosten worden op de factuur verwijderd na ontvangst van de retourzending indien je de gehele bestelling retourneert.

Als je een artikel wilt retourneren, maak dan gebruik van ons retourformulier/herroepingsformulier, zodat wij je retourzending snel in behandeling kunnen nemen. Uiteraard kun je de producten ook via een andere vervoerder retourneren, maar dan zijn de kosten voor jou.

Annulering van je bestelling:

Iedere bestelling kan zonder opgave van redenen geannuleerd worden, mits deze bestelling nog niet verzonden is. Zodra je bestelling verzonden is, ontvang je van Miss-Salsa.nl een verzendbevestiging. Wil je je bestelling annuleren nadat je een orderbevestiging hebt ontvangen? Beantwoord dan je orderbevestiging, neem telefonisch contact met ons op of vul het retourformulier in.

Bedankt voor je begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet, Miss-Salsa.nl

×

Hallo!

Klik op een van onze contacten hieronder om met ons in contact te komen via WhatsApp.

× Hoe kan ik je helpen?
Ontvang nieuws en acties real-time Ja Nee