Naomi Dongelmans

Naomi Dongelmans

Gastauteur

Dr. Naomi Dongelmans: Een Gids van Mantelzorger naar Bloeiende Voorvechter

Maak kennis met Dr. Naomi Dongelmans, een integratieve huisarts, bestsellerauteur, internationaal spreker, gezondheids- en lifestylecoach, en toegewijde pleitbezorger voor mantelzorgers. Gedreven door haar persoonlijke geschiedenis van mantelzorg is zij een baken van steun en empowerment geworden voor mantelzorgers over de hele wereld.

Persoonlijke Reis

Als tiener ervoer Dr. Naomi de uitdagingen van het zorgen voor haar moeder, die streed tegen een zeldzame vorm van nierkanker. Daarnaast zag ze de strijd van haar familie om voor twee grootmoeders te zorgen die werden getroffen door de ziekte van Alzheimer. Deze vroege ervaringen hebben de basis gelegd voor medeleven en haar missie om de ervaring van mantelzorg te transformeren.

Professionele Achtergrond

Dr. Naomi’s reis in de medische wereld bracht haar tot een integratieve huisarts. Ze brengt een unieke mix van medische expertise en persoonlijk begrip naar haar pleitbezorgingswerk. Als voormalig locatiemanager van ZorgMies Maastricht, een organisatie voor mantelzorg, kreeg ze inzicht in de complexiteiten van de gezondheidszorg, gemeenschap en onderwijssystemen.

Missie en Impact

Gedreven door het diepe geloof dat elke mantelzorger recht heeft op een gelukkig en gezond leven, heeft Dr. Naomi zich tot doel gesteld om tegen 2050 100.000 mantelzorgers wereldwijd te empoweren. Haar benadering gaat verder dan traditionele ondersteuning voor mantelzorgers en heeft tot doel het risico op dementie te verminderen en het algehele welzijn te verbeteren.

Mantelzorgcoach

In haar rol als mantelzorgcoach begeleidt Dr. Naomi individuen door de uitdagingen van mantelzorg, biedt ondersteuning om door het gezondheidszorgsysteem te navigeren, zelfverzekerd om te gaan met medische professionals en momenten van positiviteit te vinden te midden van de stress. Haar coachingsstijl is gericht op het verhogen van energieniveaus, het verminderen van stress en angst, en het benadrukken van het belang van zelfzorg zonder schuldgevoel.

Pleitbezorging en Publicaties

Als bestsellerauteur deelt Dr. Naomi haar inzichten in mantelzorg en dementie via verschillende kanalen. Haar blog dient als waardevolle bron, en ze engageert zich actief met haar gemeenschap via een BESLOTEN FACEBOOK GROEP, waar dagelijkse tips en het laatste nieuws worden gedeeld. Ze is ook de auteur van de #1 Bestseller in Dementiezorg, “Herboren Mantelzorgers.”

Persoonlijke Toets

Naast haar professionele inspanningen biedt Dr. Naomi een glimp van haar levendige persoonlijkheid door 21 eigenaardige feiten. Van het bezitten van een salsa dansschool gedurende 16 jaar tot het genieten van boksen, skiën en intermittent fasting, belichaamt ze een levenslustige houding. Haar liefde voor roze en glitter, gecombineerd met een eeuwige glimlach, weerspiegelt haar positieve kijk op het leven.

Verhuizing naar Portugal

In 2023 omarmde Dr. Naomi een nieuw hoofdstuk door te verhuizen naar Albufeira, Portugal. Deze stap weerspiegelt haar toewijding om authentiek te leven en vreugde te vinden in elk aspect van het leven.

Maak Kennis met Dr. Naomi

Dr. Naomi’s warmte strekt zich uit voorbij haar professionele leven; ze nodigt haar gemeenschap uit om hun verhalen te delen in de besloten FACEBOOK GROEP. Als een Boogschutter geboren in december, gedijt ze op nieuwsgierigheid en oprechte verbindingen.

Verbinding met Dr. Naomi

Of je nu een gratis coachingsgesprek zoekt of haar reeks producten en cursussen verkent, Dr. Naomi is toegankelijk via haar website, [dementiacaregivers.net](https://dementiacaregivers.net/), met aanbod van hulpbronnen, coaching en een kijkje in haar levendige wereld.

Conclusie

Dr. Naomi Dongelmans staat als een getuigenis van veerkracht, mededogen en de transformerende kracht van persoonlijke afstemming. Haar reis van mantelzorger naar voorvechter is een inspiratie, en haar missie om mantelzorgers wereldwijd te empoweren maakt een blijvende impact op het landschap van dementiezorg.

 

Alle Links:

https://www.facebook.com/drnaomidongelmans/

https://www.facebook.com/DrDongelmans

https://www.facebook.com/groups/dementiacaregiverstoolkit

https://www.facebook.com/groups/dementiacaregiversalgarve

https://www.facebook.com/groups/drnaomi

https://www.instagram.com/drnaomidongelmans/

https://www.youtube.com/@drnaomidongelmans

@doctornaomi

https://www.facebook.com/dementiedokter

https://www.facebook.com/groups/dementiemantelzorgers

https://www.instagram.com/huisartsnaomi/

https://www.youtube.com/@dokternaomi

http://facebook.com/AlgarveLatinDancing

https://www.facebook.com/groups/algarvedancing

https://www.instagram.com/algarvedancing/

https://www.youtube.com/@algarvedancing

https://www.linkedin.com/in/naomidongelmans/


×

Hallo!

Klik op een van onze contacten hieronder om met ons in contact te komen via WhatsApp.

× Hoe kan ik je helpen?
Mis nooit meer een deal! Krijg exclusieve aanbiedingen direct op je telefoon! Ja Nee