Urban Kizomba: Mijn Nieuwe Passie! 💃🎶

Kizomba

Urban Kizomba: Mijn Nieuwe Passie! 💃🎶

Hey lieve dansliefhebbers,

Als fervent dansliefhebber ben ik altijd op zoek naar nieuwe stijlen en ervaringen die me kunnen helpen groeien en mijn liefde voor dans kunnen vernieuwen. En laat ik je vertellen, ik heb net de crème de la crème van alle danservaringen gehad!

Urban Kizomba: Wat is het?

 

Ook bekend als Urban Kiz, deze stijl heeft de danswereld de afgelopen jaren stormenderhand veroverd. Terwijl Kizomba zijn roots heeft in het prachtige Angola, neemt Urban Kiz je mee op een moderner, spannender avontuur met invloeden van R&B en Hip Hop. Stel je de schijnbewegingen van de leider voor, gecombineerd met de hypnotiserende heupbewegingen van de volger. Ja, het is zo magisch als het klinkt!

Waarom koos ik voor deze cursus?

Hoewel ik al ervaring heb met verschillende dansstijlen, was ik op zoek naar iets uitdagenders. En toen ik hoorde over de cursus van Emma & Danielo, wist ik dat ik me moest inschrijven. Emma, die internationaal zeer gewild is, samen met de energieke Danielo, maakt het leren van deze stijl niet alleen educatief, maar ook superleuk!

Waar en wanneer?

De lessen worden gegeven bij DC Dance, gevestigd op Rietschans 67 in Leiderdorp. En het beste deel? Er is voldoende GRATIS parkeergelegenheid, en het is ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Voor iedereen die geïnteresseerd is, kun je het volledige lesrooster bekijken op www.dosbailadores.nl/lesrooster

Tot slot

Dus, voor al mijn mede-dansliefhebbers die hun vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen of gewoon iets nieuws willen proberen, raad ik je ten zeerste aan je aan te melden voor deze Urban Kizomba-lessen. Laten we samen de dansvloer veroveren!

Dikke kus,
Vanessa 💕💃🎶

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *