Salsavibes tijdens de Salsa4daagse van havefun.eu! 🎶

Salsavibes tijdens de Salsa4daagse van havefun.eu! 🎶

Hé daar lieve lezers, Vanessa hier!

Laten we het even hebben over iets wat helemaal in mijn straatje past, namelijk de Salsa4daagse van havefun.eu! Voor iedereen die net zo’n liefde voor dansen en gezelligheid heeft als ik, is dit een evenement dat je absoluut niet mag missen.

Van 5 tot en met 8 oktober duiken we in de wereld van salsa, bachata en andere Latijnse ritmes. Vier dagen, vier verschillende locaties en eindeloos veel dansplezier. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 5 oktober – Swing het dak eraf bij Lodge AllFun. Een perfecte start van deze vierdaagse.
  • 6 oktober – In het restaurant van The Beach in Aalsmeer. Een mooie plek met gezellige ambiance!
  • 7 oktober – Ga voor chic en elegant in de Latin Lounge bij AllFun. Een avond waar glamour en dans samenkomen.
  • 8 oktober – Sluit de vierdaagse af bij Parola in Langeraar. Een afsluiter in stijl!

En nu het allerbeste: je kunt je inschrijven voor slechts €25 voor alle avonden. Ja, je leest het goed, dat is bijna een koopje voor zo’n bomvolle salsa-ervaring.

Heb je nou stiekem twee linkervoeten of ben je gewoon niet zo’n danser? Geen probleem! Het gaat om de sfeer en het plezier. En voor de echte doorzetters is er een leuke bonus: iedereen die tijdens de 4 avonden minimaal 3 dansjes heeft gewaagd, krijgt een leuke herinnering. Hoe leuk is dat?

Ik zeg: trek je dansschoenen aan, neem je vrienden mee en laten we er samen vier onvergetelijke avonden van maken. Hopelijk zie ik je daar!

Dikke kus, Vanessa 💃🌟

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *