Salsa Night in Den Haag: Een Nacht om Niet te Vergeten!

Salsa Night in Den Haag: Een Nacht om Niet te Vergeten!

Hé daar, salsa-liefhebber! 🎉

Ik ben hier om je het laatste nieuws te brengen over het nieuwste evenement in de stad waar je hart sneller van gaat kloppen: The Hague SALSA Night!

Wanneer en waar?

Dit spetterende feest vindt plaats op zaterdag 7 oktober 2023 en gaat door tot in de vroege uurtjes van zondag 8 oktober. Je kunt het vinden bij Dansschool Wesseling in Den Haag, dé plek die bekend staat om zijn geweldige dansvloer en gezellige sfeer.

Wat staat er op het programma?

Van 21:30u tot 22:00u kun je deelnemen aan een Salsa On1 workshop, gegeven door het fantastische duo William & Roos. Deze workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. En daarna? Feesttijd! 💃 DJ El Monte, een van mijn persoonlijke favorieten, zal de beste Salsa Romantica, Son Cubano & Bachata Sensual draaien. Of je nu een On1-, On2- of Bachata-danser bent, je zult je hier helemaal thuis voelen.

Tickets?

Wees er snel bij, want in de voorverkoop zijn tickets slechts €12,-. Aan de deur betaal je €15,- (alleen contant). Geloof me, dit wil je niet missen!

Parkeren?

Maak je geen zorgen over het vinden van een parkeerplek. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de locatie. En als extra bonus kun je op slechts 5 minuten loopafstand gratis parkeren bij de NIBC bank!

Dus… ben jij klaar om je heupen te laten swingen en een onvergetelijke nacht te beleven? Pak snel je dansschoenen en je ticket en zie ik jou daar?

Liefs,
Vanessa 💕

P.S. Voor meer informatie kun je terecht op de Eventbrite-pagina. Vergeet ook niet El Monte Events te volgen voor meer geweldige evenementen! 🎶🕺

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *