Online bewegen

Nu, met de corona crisis of de C-crisis hoe ik het persoonlijk liever noem zijn er ineens geen danslessen meer! Gelukkig komen er nu veel online initiatieven om toch te blijven dansen en sporten. Het is namelijk ontzettend belangrijk voor je lijf om niet op die bank te blijven zitten.

Hieronder vindt je een lijst met online initiatieven om in beweging te blijven. De ene is gratis, de andere rekent een klein bedrag voor het opzetten van deze online dienst. Op www.miss-salsa.nl vindt je alle initiatieven die over Salsa, Tango, Urban Hip Hop , Ballroom & stijldansen gaat. Op www.prima-ballerina.nl vindt je alle initiatieven voor fitness, Ballet, Volwassenen Ballet, Stretching, Pilates en Yoga.

Lessen

Samba

Zin in de warme klanken van Sambarobics. Claudia Beleza haalt een keer per week de warme sferen van Brazilië bij je in de woonkamer – Claudia Beleza – Via Zoom – Gratis – aanmelden bij Claudia Beleza op Facebook

Ballroom & Latin

Zig Zag Dancefactory (UK, Baby Ballroom op Netflix) gaan helemaal los op hun facebook pagina (https://www.facebook.com/zigzagdancefactory/) en instagram (https://www.instagram.com/warrenbullockzigzag/) met tips en trucs om je ballroom dansen te verbeteren. Als je Engels goed is en je de humor van Warren en zijn familie kan waarderen dan ben je hier op het goede adres!

Hip Hop & Urban

Voor Hip Hop ben je bij Dance Centre Extreme op de juiste plek. Nu met het c-virus hebben zij een heel lesrooster die je via youtube kunt volgen. Je kan daar ook vinden wanneer elke les plaatsvind en ze hebben lessen voor zowel kinderen vanaf 2 jaar als voor volwassenen. We kunnen dus weer ongegeneerd met een omgedraaid petje wat gruwelijke moves oefenen! Je vindt Dance Centre Extreme op youtube : https://www.youtube.com/user/dancecentreextreme1

Laat een reactie achter

De waardering van www.miss-salsa.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.5/10 gebaseerd op 11 reviews.
Open gesprek
1
hulp nodig?
Hoi, waar mag ik je vandaag mee helpen?