Ontdek de opwindende wereld van Nederlandse Latin en Salsa feesten! Waar vind je deze bruisende evenementen vol passie en energie?

Nederlandse Latin en Salsa feesten? Waar vind ik die?

Ontdek de opwindende wereld van Nederlandse Latin en Salsa feesten! Waar vind je deze bruisende evenementen vol passie en energie?

Ben je een liefhebber van Latin en Salsa muziek? Wil je graag weten waar je in Nederland kunt genieten van geweldige feesten en dansavonden? In deze blogpost zullen we enkele van de beste bronnen delen waar je aankondigingen kunt vinden van Nederlandse Latin & Salsa parties. Of je nu een ervaren danser bent of gewoon op zoek bent naar een leuke avond uit, deze bronnen zullen je helpen om op de hoogte te blijven van de nieuwste evenementen en feesten.

Salsa Agenda Websites

Er zijn verschillende websites die specifiek gericht zijn op het delen van salsa en Latin evenementen in Nederland. Deze websites bieden een uitgebreide agenda met aankomende feesten, workshops en festivals. Enkele populaire salsa agenda websites zijn Salsa.nl, LatinWorld.nl en Salsamagazine.nl. Deze platforms worden regelmatig bijgewerkt met nieuwe evenementen en bieden gedetailleerde informatie over de locatie, datum, tijd en andere relevante details. Je kunt je ook aanmelden voor nieuwsbrieven of updates ontvangen via sociale media om altijd op de hoogte te blijven.

 1.  LatinWorld.nl 
 2.   Salsa.be
 3.   SalsaGids.nl
 4.  Latinnet.nl
 5.   Latin-Magazine.com

Dansscholen en -studio’s:

Dansscholen en -studio’s zijn vaak de centrale hub voor salsa- en Latin-dansers. Naast het aanbieden van lessen, organiseren veel dansscholen ook regelmatig feesten en evenementen. Het is een goed idee om je lokale dansscholen en -studio’s te volgen op sociale media of je in te schrijven voor hun nieuwsbrieven. Ze delen vaak aankondigingen van hun eigen evenementen, maar ook van andere feesten in de regio. Dansscholen hebben meestal een goede connectie met de salsa- en Latin-gemeenschap en khttps://www.latinclubfiesta.nl/unnen je op de hoogte brengen van de nieuwste en populairste feesten.

 1.  Salsaventura
 2. Latin Club Fiesta
 3. Salsa Dansschool MamboMike
 4. Salsa Elegance
 5. Salsability

Sociale media:

Sociale media platforms zoals Facebook en Instagram zijn geweldige bronnen om aankondigingen van salsa- en Latin-feesten te vinden. Er zijn verschillende Facebook-groepen en pagina’s gewijd aan salsa- en Latin-evenementen in Nederland. Je kunt lid worden van deze groepen en pagina’s om op de hoogte te blijven van de nieuwste feesten en evenementen. Veel organisatoren en dansers delen hun evenementen en updates ook rechtstreeks op hun persoonlijke sociale media-accounts. Zorg ervoor dat je deze accounts volgt om niets te missen.

Facebookgroepen :

 1. Salsa in Nederland
 2. Salsa Lovers Nederland
 3. Salsa Belgium
 4. Salsa Events Nederland
 5. Salsa Events Belgium

 

Instagram pagina’s :

 1. @salsanl
 2. @salsamagazine
 3. @salsaeventsnl
 4. @salsainbelgium 
 5. @latindancecommunity

 

Festivals en evenementen:

Naast reguliere feesten zijn er ook diverse salsa- en Latin-festivals en -evenementen in Nederland. Deze evenementen brengen vaak bekende artiesten en dansers samen en bieden een geweldige kans om te genieten van muziek, dans en de sfeer van de Latin-cultuur. Enkele bekende festivals zijn het Amsterdam Salsa Festival, Summer Breeze Latin Festival en Rotterdam Unlimited. Deze evenementen hebben meestal hun eigen websites waar je alle informatie kunt vinden over de aankomende edities, artiesten en ticketverkoop.

 1. Amsterdam International Salsa Festival (Nederland)
 2.  Summer Breeze Latin Festival (Nederland)
 3. Rotterdam Unlimited (Nederland)
 4. Antwerp Salsa Congress (België)
 5. Brussels Salsa Congress (België)
 6. Gent Salsa Festival (België)

Conclusie:

Als je op zoek bent naar aankondigingen van Nederlandse Latin & Salsa parties, zijn er verschillende bronnen die je kunt raadplegen. Salsa agenda websites, dansscholen, sociale media en festivals zijn allemaal geweldige plekken om op de hoogte te blijven van de nieuwste evenementen. Zorg ervoor dat je deze bronnen regelmatig controleert en je aanmeldt voor nieuwsbrieven of updates om niets te missen. Dus pak je dansschoenen en geniet van de bruisende salsa- en Latin-scene in Nederland!

 

Share this post