Vanessa Zikking

Vanessa Zikking

Eigenaresse

Ontmoet Vanessa, een ondernemende en gepassioneerde vrouw die haar liefde voor dans heeft omgezet in een bloeiend bedrijf. Vanessa, geboren in 1975, ontdekte al op jonge leeftijd haar passie voor dans toen ze op zesjarige leeftijd begon met balletlessen. Haar liefde voor dans groeide al snel en vormde de basis voor haar dansavontuur.

Na haar balletjaren verlegde Vanessa haar focus naar de clubscene, waar ze haar dansmoves perfectioneerde en het nachtleven verkende. Maar haar dansreis stopte daar niet. In 2001 besloot ze een nieuwe uitdaging aan te gaan en begon ze met stijldansen. Het was een geweldige ervaring die haar dansvaardigheden verder ontwikkelde en haar liefde voor dans alleen maar versterkte.

Het was in 2002 dat Vanessa voor het eerst werd betoverd door de magie van salsa. Terwijl ze les had in een danszaal, zag ze een SalsaDanceSquad dansen in de zaal ernaast. Het was een openbaring voor haar en ze wist dat ze deze opzwepende dansstijl zelf wilde leren. Ze zette haar eerste stappen in de wereld van salsa bij Salsaventura Den Haag in 2003 en er was geen weg meer terug.

Vanessa raakte al snel verslingerd aan salsa en ontdekte ook de schoonheid van zouk in september 2003. Ze danste maar liefst 20 uur per week en vond in dansen een ontsnapping, een manier om haar passie te uiten en haar energie te laten stromen. Het was tijdens deze intense dansperiode dat het idee voor miss-salsa.nl ontstond.

Met miss-salsa.nl wilde Vanessa een plek creëren waar salsaliefhebbers van over de hele wereld samen konden komen en hun passie voor salsa konden vieren. Ze begreep dat dansen niet alleen ging om het uitvoeren van de juiste bewegingen, maar ook om het dragen van de juiste dansschoenen en kleding die je zelfvertrouwen en comfort geven. Ze zette zich in om een breed scala aan dansschoenen en trendy salsakleding aan te bieden, zodat iedereen zijn eigen dansstijl kon omarmen.

Met haar ondernemersgeest en haar liefde voor dans heeft Vanessa miss-salsa.nl laten uitgroeien tot een succesvolle webshop. Ze heeft een brug geslagen tussen haar eigen danspassie en het bieden van hoogwaardige producten en uitstekende service aan haar klanten. Ze is altijd toegewijd om haar klanten te ondersteunen en te inspireren, net zoals dans haar heeft geïnspireerd.

Haar verhaal laat zien dat het volgen van je passie en het omarmen van nieuwe uitdagingen kunnen leiden tot geweldige avonturen.