Vanessa Zikking

Vanessa Zikking

Eigenaresse

Maak kennis met Vanessa, een ondernemende vrouw vol passie voor dans, die deze liefde heeft omgetoverd tot een succesvol bedrijf. Geboren in 1975, begon Vanessa al op jonge leeftijd met balletlessen en ontdekte ze haar passie voor dans. Na haar balletavontuur verkende ze de clubscene en perfectioneerde ze haar dansmoves. In 2001 stapte ze in de wereld van stijldansen en ontwikkelde ze haar dansvaardigheden verder.

Het moment van betovering kwam in 2002, toen Vanessa de opzwepende salsa ontdekte tijdens een dansles. Ze besloot deze dansstijl te omarmen en begon haar salsa-avontuur bij Salsaventura Den Haag in 2003.

Vanessa raakte al snel verslingerd aan salsa en ontdekte ook de schoonheid van zouk in september 2003. Ze danste maar liefst 20 uur per week en vond in dansen een manier om haar passie te uiten en haar energie te laten stromen. Tijdens deze dansperiode ontstond het idee voor miss-salsa.nl.

Met miss-salsa.nlwilde Vanessa een ontmoetingsplek creëren voor salsaliefhebbers van over de hele wereld. Ze begreep dat dansen niet alleen gaat om de juiste bewegingen, maar ook om de juiste dansschoenen en kleding die zelfvertrouwen en comfort geven. Ze zette zich in om een breed scala aan dansschoenen en trendy salsakleding aan te bieden, zodat iedereen zijn eigen dansstijl kon omarmen.

Dankzij haar ondernemersgeest en liefde voor dans is miss-salsa.nl uitgegroeid tot een succesvolle webshop. Vanessa heeft bruggen geslagen tussen haar danspassie en het aanbieden van hoogwaardige producten en uitstekende service aan haar klanten. Ze blijft haar klanten ondersteunen en inspireren, net zoals dans haar inspireert. Het verhaal van Vanessa toont aan dat het volgen van je passie en het aangaan van nieuwe uitdagingen prachtige avonturen kunnen opleveren.

×

Hallo!

Klik op een van onze contacten hieronder om met ons in contact te komen via WhatsApp.

× Hoe kan ik je helpen?
Mis nooit meer een deal! Krijg exclusieve aanbiedingen direct op je telefoon! Ja Nee