Dé Party waar iedereen het over heeft: de Latin Party @The Church – Anniversary Edition!

Latin Party @The Church - Anniversary Edition

Dé Party waar iedereen het over heeft: de Latin Party @The Church – Anniversary Edition!

Hallo lieve lezers, Vanessa hier!

Ik ben opgewonden om met jullie een speciale aankondiging te delen over een evenement waar ik al weken naar uitkijk. Heb je plannen voor zaterdag 23 september? Zo niet, dan wil je dit niet missen: de Latin Party @The Church – Anniversary Edition, georganiseerd door de fantastische crew van El Monte Events.

Stel je voor: een avond, gedrenkt in levendige ritmes van Salsa, Son Cubano, Mambo, Bachata Sensual en Kizomba, allemaal in het prachtige Atrium van Christ Our Saviour Church in Den Haag. En alsof dat nog niet genoeg was, viert deze gezellige Latin social party haar 1-jarig jubileum! 🎉

En wat is een verjaardagsfeestje zonder traktatie? De eerste 50 dansliefhebbers die binnenkomen worden verwelkomd met een glas bubbels om de feestelijke sfeer te beginnen.

Praktische Informatie:
Wanneer? Zaterdag 23 september 2023, 20:00 – 00:00 CEST
Waar? Atrium Christ Our Saviour Church, Helenastraat 8, 2595 HA Den Haag
Tickets? Voorverkoop voor €10 en aan de deur voor €13 (let op: geen pin mogelijk!)

Wat ik persoonlijk geweldig vind aan de locatie is de bereikbaarheid. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur en in de buurt. Bovendien is het maar een korte wandeling van tramhalte Ternoot en HTM bus 43/44 stopt bijna voor de deur.

Ik wil ook een speciale shoutout geven aan DJ El Monte. Ik heb eerder op zijn beats gedanst en geloof me, hij stelt nooit teleur!

Dus trek je dansschoenen aan, verzamel je vrienden en kom mee dansen. Laten we samen deze speciale editie van de Latin Party @The Church vieren. Ik kijk er naar uit om sommigen van jullie daar te zien en samen herinneringen te maken!

Tot dansens,
Vanessa 💃🎶🍾

“>

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *