La Grande Events presenteert: De Return Salsa R&Bachataboot! 🛳️💃

Return Salsa R&Bachataboot

La Grande Events presenteert: De Return Salsa R&Bachataboot! 🛳️💃

Hey lieve lezers, Vanessa hier!

Ik moet jullie vertellen over een fantastisch evenement dat op de horizon verschijnt, en het heeft alles te maken met dansen, muziek en een onvergetelijke ervaring op het water.

Steve The Orga is geen onbekende naam in de evenementenwereld, en hij blijft ons steeds weer verrassen met fenomenale evenementen. De laatste toevoeging aan zijn La Grande Events-portfolio? De terugkeer van de Salsa R&Bachataboot!

Wat kun je verwachten?

Op zaterdag 23 september van 17.01 tot 22.22 uur vaart het Event Schip De Prinselander uit Dinteloord uit voor een ongeëvenaarde dansavond. Maar het gaat niet alleen om dansen. Met *drie* verschillende dansvloeren, elk gewijd aan een specifiek muziekgenre – van salsa en mambo tot urban en R&B – is er voor elk wat wils.

En het wordt nog beter! We hebben workshops voor degenen die hun dansmoves willen perfectioneren: Bachata Salsa Flow en een speciale Lady Styling workshop door Vera.

En omdat dansen hongerig maakt, wordt er ook aan het eten gedacht. Verwacht heerlijke nasi & bami, broodjes kip kerrie, en voor degenen die het pittig willen, is er natuurlijk ook zuurgoed en sambal.

Muziek en DJ’s?

De muzieklijst is samengesteld door top DJ’s zoals DJ Virgil uit Rotterdam en DJ Mo uit Tilburg, die ons zullen voorzien van de beste beats in verschillende genres.

Details:

* Dresscode: Denk zomers, sexy en elegant. Kleuren zoals rood, roze en romantische tinten zijn helemaal in.
* Tickets: Scoor je tickets online en bespaar wat geld! Tot 14 september zijn de Early Cruise-tickets beschikbaar voor €23, en de Late Cruise-tickets tot 22 september voor €27. Als je besluit last minute te gaan, zijn er ook kaarten aan boord beschikbaar voor €30.

En voor de shopaholics onder ons: er is een bazaar met kleding, accessoires, exotische snacks, schoenen en nog veel meer.

Locatie & Parkeren: Event Ship De Prinsenlander ligt in Dinteloord, en er is gratis parkeergelegenheid.

Lieve lezers, als je zin hebt in een avond vol dans, muziek en gezelligheid op het water, dan moet je dit evenement zeker niet missen. Captain Steve The Orga en zijn crew beloven een avond die je niet snel zult vergeten.

Ik hoop echt enkele van jullie daar te zien. Tot dan!

Liefs,
Vanessa 💃🍹🎶

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *