Geplaatst op Geef een reactie

Corona en jouw bestelling

We gaan er niet omheen draaien, ook wij hebben last van de Corona Crisis, alleen zien wij het wel positief. Je kan nu rustig online bekijken en thuis rustig passen, zonder de stress van alle dag.

Verzending

Schoenen die wij direct op voorraad hebben zullen wij 2x per week, namelijk dinsdag en vrijdag uitleveren aan onze logistieke partners, dit omdat ook wij zo min mogelijk contact willen hebben met mensen die mogelijk besmet kunnen zijn met het Corona virus Covid-19.

Voor ons is het nu ook de tijd dat we al onze modellen verfraaien qua informatie en alle maten zullen aanpassen. Schoenen van Lidmag en Dance Naturals worden zeker tot eind april niet uitgeleverd in verband met het feit dat deze fabrieken in het epicentrum van besmetting in Italië zijn gesitueerd en derhalve er sowieso uitloop is in onze levertijden vanuit dit gebied. Dansschoenen van Capezio, Werner Kern, Nueva Epoca, Portdance en Anna Kern hebben een normale levertijd (op schoenen in productie na). Wij houden je op deze pagina op de hoogte van elke verandering.

Langere Levertijd

Bestellen van je dansschoenen kan altijd, bestel dan met achteraf betalen van Klarna. Mochten wij er langer over doen om uit te leveren dan zetten wij dit betaalmiddel pas op actief als we versturen (dit geldt ook voor alle andere bestellingen). Zo betaal je altijd pas wanneer wij je schoenen gaan versturen. Klarna kan je niet gebruiken voor uitverkoop artikelen.

Vergeet niet dat je tot eind April geen btw bij ons betaald en dit wordt verrekend bij je afrekenproces!

Happy Shopping!

Geplaatst op Geef een reactie

Miss-salsa.nl heeft het webwinkelkeurmerk!

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.3.3″][et_pb_row _builder_version=”4.3.3″][et_pb_column _builder_version=”4.3.3″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.3.3″ hover_enabled=”0″]

Miss-Salsa.nl is aangesloten bij WebwinkelKeur.

Sinds 25-02-2020 is Miss-Salsa.nl door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Miss-Salsa.nl voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Miss-Salsa.nl onderstreept.

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Miss-Salsa.nl te kopen.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geplaatst op Geef een reactie

Taco Salade met Geitenkaas

[wprm-recipe-roundup-item id=”3645″]

Taco Salade met Geitenkaas

Vroeger had je bij de Taco Mundo de geitenkaas salade in het menu. Helaas hebben ze deze er uit gehaald 🙁 Gelukkig is deze heel simpel zelf te maken.

 • 300 gram Rundergehakt (Neem een goede kwaliteit rundergehakt.)
 • 1 zak Nacho chips
 • 50 gram geraspte kaas (van de kaas die jij lekker vindt)
 • 1 zakje tacokruiden
 • 1 Jalepeno of Turkse peper (voor extra pit, neem de Jalepeno, voor weinig pit maar veel smaak, neem de Turkse peper.)
 • 200 gram Geitenkaas (met honing) (Voor een extra zoetje neem geitenkaas met honing.)
 • 1/4 Ijsbergsla
 • 1 blikje mais
 1. Verwijder de zaadlijsten in je peper, snijd de peper in gelijke ringen. Snijdt de ijsbergsla in repen.

 2. Neem een koekenpan en zet deze op het vuur, bereidt het gehakt zoals aangegeven staat op je zakje tacokruiden.*

  *Eventueel kan je de peper en mais meebakken in de laatste minuten van de bereiding. De peper wordt hierdoor zachter en milder van smaak.

 3. Neem een diep bord en leg daar ijsbergsla op. Daarover schep je per bord de helft van het taco gehakt op.

 4. Je maakt het bord nu af, door de nacho chips naast de rand te leggen, de mais en peper er overheen te sprenkelen. Hierover komt de geraspte kaas. Maak de geitenkaas klein tussen je (schone) vingers en sprenkel ook deze over je salade heen.

 5. Eet smakelijk!

Vroeger toen Taco Mundo nog de geitenkaas salade in hun assortiment hadden, bestelde ik deze met enige regelmaat. Ik werd er blij van en dat vond ik wel prettig. Helaas haalden zij deze ineens weg en dacht ik “ik kan dit ook gewoon thuis klaarmaken”.

Dus bij deze het recept van een portie “instant happiness”. Ik hoop dat jullie er net zo van genieten als wij!

 

Geplaatst op Geef een reactie

Wat is de beste manier om te leren dansen

blank

Vaak is de vraag waar en hoe je nu het beste leert dansen.

Iedereen denkt hier natuurlijk anders over, maar via deze weg wil ik mijn mening met jullie delen.

De eerste stap is een goede dansschool vinden waar je je prettig bij voelt. Je kan hier achter komen door zoveel mogelijk proeflessen te doen bij verschillende dansscholen. Door goede salsa lessen te nemen leer je de techniek, die heel belangrijk is om steeds beter te kunnen worden. Je zult ook geweldige trucs gaan leren die je kan gebruiken tijdens feesten en socials.

Naast de lessen bij je vaste dansschool kan je nog workshops elders gaan volgen of naar een salsa congress/festival in binnen- of buitenland gaan. Vaak geven ze ook op verschillende feesten leuke workshops die je mee kan pikken.

De grootste fout die je kan maken is eigenlijk om alleen maar lessen te volgen en er verder niets mee doen. Dat is doodweg zonde als je het mij vraagt.

Ik ben van mening dat je “het puntje op de i” krijgt door naar salsafeestjes te gaan en dan bedoel ik niet alleen naar de feestjes van je eigen dansschool.

Als je naar verschillende feestjes gaat proef je de sfeer en kom je verschillende mensen tegen om mee te dansen. Iedereen heeft wel een beetje zijn of haar eigen stijl. Het voordeel hiervan is dat je van iedereen wat leert wat je weer kan gebruiken om je eigen stijl te creëeren.

Wat natuurlijk ook nog leuk en leerzaam is. Neem een drankje en ga eens goed kijken naar hoe de mensen dansen. Wie weet zie je een leuk trucje, armstyling etc.

De laatste tip die ik nog mee wil geven. Goede salsaschoenen maken een groot verschil in hoe je beweegt en zijn beter voor je voeten dan gewone schoenen.  Zelf kies ik altijd voor de mooie handgemaakte salsaschoenen met een hak van 7 cm of hoger van Dance Naturels. Natuurlijk naast alle andere geweldige juweeltjes van salsaschoenen op Miss Salsa te vinden.

Om af te sluiten wil ik jullie nog één ding zeggen.

Vergeet alsjeblieft niet het allerbelangrijkste van alles … Heb lol in wat je doet en geniet er met volle teugen van.

Heb je nog meer tips of denk je er anders over.

Laat gerust een reactie achter.

Geplaatst op Geef een reactie

Mijn eerste Salsa les

blank

De grote stap is gezet, ik kan niet meer terug. Ik heb me ingeschreven voor een salsa cursus bij een goede dansschool in Amsterdam.

Nooit gedacht dat ik dit zou doen. Ik ben van nature namelijk echt een solo danseres en het idee dat een man gaat beslissen hoe ik moet dansen ….

De dag voor de eerste les is aangebroken en met knikkende knieën van gezonde zenuwen en adrenaline stap ik samen met een goede vriendin het gebouw binnen. Door de warme en relaxte sfeer die er hangt voel ik me meteen thuis.

we gaan beginnen..

De les gaat beginnen. De heren moeten aan de ene kant en de vrouwen aan de andere kant van de vloer staan. Iedereen stoeit een beetje met de passen die er voorgedaan worden, maar hoe verder de les vordert, hoe leuker het wordt.

Dan komt the Big Moment … Aijaijai …. nu moet ik er toch echt aan geloven.

We moeten in een kring gaan staan en de heren moeten een vrouw kiezen waar ze mee willen beginnen te dansen.

De mannen komen er achter dat leiden (zonder lange IJ voor de dame) best nog moeilijk is. De vrouwen moeten opeens alles door de man laten bepalen en ze volgen (voor een control freak als ik, is dat best een opgave).

Heb je het samen eindelijk een beetje door is het tijd om te wisselen van danspartner en het gestuntel begint weer van vooraf aan.

De tijd vliegt om en voor mijn gevoel is de les veel te snel afgelopen. Ik kan niet wachten op de volgende les, maar helaas duurt dat nog een week.

Inmiddels is deze eerste salsa les alweer iets van 9 jaar geleden en ik kan er nog steeds geen genoeg van krijgen.

Nu ik mijn belevenis van mijn eerste salsa les heb beschreven ben ik eigenlijk wel benieuwd hoe jullie de eerste salsa les hebben beleefd….