Passie voor Dans: De Tuesday‘s Latin Social in Nieuw Vennep!

Tuesday‘s Latin Social

Passie voor Dans: De Tuesday‘s Latin Social in Nieuw Vennep!

Hallo allemaal!

De herfst is aangebroken, en met de dalende temperaturen zoeken we allemaal naar manieren om onszelf op te warmen en actief te blijven. En wat is er nu beter dan dansen? 😊

Waar en Wanneer ?

Ik heb fantastisch nieuws voor alle liefhebbers van Latin dans en muziek. Elke dinsdag biedt Latin Breeze in Nieuw Vennep ons de kans om deel te nemen aan hun gezellige Latin Social Dance in de prachtige zaal van de Estafette. Wat kan je verwachten? Nou, stel je een avond voor gevuld met Salsa, Bachata en Kizomba muziek van top resident DJs.

Maar voordat de echte dans begint, kun je ook deelnemen aan een Salsa workshop van niveau 2/3 (LA/Cuban) van 19.00 – 20.30 uur. Perfect voor degenen die hun moves willen verbeteren of zelfs een compleet nieuwe stijl willen leren. En het beste van alles? De Latin Social daarna is helemaal GRATIS!

Workshop volgen?

Ben je geïnteresseerd in de workshop? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar: info@latinbreeze.nl met je naam en telefoonnummer. Geen zorgen als je geen danspartner hebt, je kunt zowel alleen als met een partner komen.

Parkeren?

Oh, en mocht je je afvragen waar je je auto kunt parkeren, de locatie heeft gratis parkeermogelijkheden. Hoe geweldig is dat?

Ik hoop echt dat ik enkele van jullie daar zie. Laten we genieten van de magie van Latin dansen en elkaar ontmoeten in een sfeer van vreugde en gemeenschap. Voor meer informatie kun je ook hun website bezoeken: latinbreeze.nl of hun Facebook-pagina: facebook.com/salsadansschool/.

Tot dans,
Vanessa 💃🎶

 

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *