Dans de Nacht Weg in Coconuts Rotterdam!

Striktly Social | Salsa & Bachata in Rotterdam

Dans de Nacht Weg in Coconuts Rotterdam!

Hallo lieve lezers!

Vanessa hier, en ik wil graag een fantastisch evenement met jullie delen dat ik onlangs ben tegengekomen. Voor alle liefhebbers van authentieke Dominicaanse bachata en zij die een vleugje merengue niet kunnen weerstaan, dit is dé avond voor jullie.

Waar en Wanneer?

Atención bachateros y bachateras! Op Dans de Nacht Weg in Coconuts Rotterdam! organiseert Striktly Salsa & Bachata de Mama Juana Social in Coconuts Rotterdam. Het belooft een avond te worden vol passie, ritme en natuurlijk dans. De DJ van de avond, wiens naam nog een verrassing blijft, draait de meest betoverende mix van bachata met wat merengue tussendoor, zodat we tot in de late uurtjes kunnen blijven dansen.

Het programma start om Dinsdag 10 oktober 2023 om 20:00 uur en het grootste deel van de avond, namelijk 80%, zal in het teken staan van bachata, met de overige 20% gereserveerd voor merengue. En het beste deel? De entree is volledig GRATIS!

Wil je even pauze nemen van het dansen? Bezoek dan AFTERWORKZ in café ‘t Fust voor wat Kizomba dansen en maak gebruik van hun bewaakte garderobe. En voor de salsa & bachata liefhebbers, Striktly in Café Plein heeft jullie gedekt.

Als je nog nooit in Coconuts Rotterdam bent geweest, dan is dit de perfecte gelegenheid om de plek te verkennen. Het adres is Stadhuisplein 19, Rotterdam. Voor meer informatie over het evenement kun je de organisatie Striktly Salsa & Bachata bereiken via cammy@striktly.nl of bel naar +31617333892.

En mocht je na al dat dansen trek krijgen, Rotterdam heeft enkele van de beste Caribische en Latijnse eetgelegenheden. Ik kan persoonlijk La Bandera Dominican cuisine aanbevelen voor de echte Dominicaanse keuken.

Mis deze avond niet! Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden vol met dans, muziek en geweldige mensen. Tot dan!

Liefs,
Vanessa 💃❤️

 

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *