Corona en jouw bestelling

We gaan er niet omheen draaien, ook wij hebben last van de Corona Crisis, alleen zien wij het wel positief. Je kan nu rustig online bekijken en thuis rustig passen, zonder de stress van alle dag.

Verzending

Schoenen die wij direct op voorraad hebben zullen wij 2x per week, namelijk dinsdag en vrijdag uitleveren aan onze logistieke partners, dit omdat ook wij zo min mogelijk contact willen hebben met mensen die mogelijk besmet kunnen zijn met het Corona virus Covid-19.

Voor ons is het nu ook de tijd dat we al onze modellen verfraaien qua informatie en alle maten zullen aanpassen. Schoenen van Lidmag en Dance Naturals worden zeker tot eind april niet uitgeleverd in verband met het feit dat deze fabrieken in het epicentrum van besmetting in Italië zijn gesitueerd en derhalve er sowieso uitloop is in onze levertijden vanuit dit gebied. Dansschoenen van Capezio, Werner Kern, Nueva Epoca, Portdance en Anna Kern hebben een normale levertijd (op schoenen in productie na). Wij houden je op deze pagina op de hoogte van elke verandering.

Langere Levertijd

Bestellen van je dansschoenen kan altijd, bestel dan met achteraf betalen van Klarna. Mochten wij er langer over doen om uit te leveren dan zetten wij dit betaalmiddel pas op actief als we versturen (dit geldt ook voor alle andere bestellingen). Zo betaal je altijd pas wanneer wij je schoenen gaan versturen. Klarna kan je niet gebruiken voor uitverkoop artikelen.

Vergeet niet dat je tot eind April geen btw bij ons betaald en dit wordt verrekend bij je afrekenproces!

Happy Shopping!

Laat een reactie achter

De waardering van www.miss-salsa.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.5/10 gebaseerd op 11 reviews.
Open gesprek
1
hulp nodig?
Hoi, waar mag ik je vandaag mee helpen?