Coisa Mais Linda op Netflix

Coisa Mais Linda (Most Beautiful Thing)

Coisa Mais Linda is een nieuwe Netflix serie over de vriendschap van vier sterke Braziliaanse vrouwen eind jaren 50. Vier vrouwen, elk met hun eigen afkomst en problemen vinden elkaar in de Bossanova nachtclub van Maria-Luisa (Malu). Die geruïneerd door haar (verdwenen) echtgenoot en ont-erft door haar vader, een nieuw bestaan probeert op te bouwen in Rio de Janeiro. Zij begint een Bossanova nachtclub samen met Adelia in het pand waar zij met haar ex een restaurant zou zijn begonnen. Met z’n tweeën kunnen zij, door hun doorzettingsvermogen redelijk het hoofd boven water houden in de heersende mannen maatschappij.

Thereza , Ligia, en Adelia zijn haar vriendinnen. Zij moeten allemaal dealenmet de heersende betuttende mannenmaatschappij van de jaren 50. Terwijl ze allemaal meer van het leven willen dan trouwen, kinderen krijgen, het huishouden doen en pootjes geven.

De afleveringen worden omlijst door lijzige, etherische bossanova en vrolijke harde sambabeats waarbij niemand (en zeker niet degene die zijn getraind op latin muziek) op de bank kan blijven zitten.

Nog geen tijd om te kijken? luister alvast de soundtrack op spotify

Waar: Netflix

Wanneer: vanaf nu (april 2019)

Is Coisa Mais Linda de moeite waard om te kijken: JA!

Laat een reactie achter

De waardering van www.miss-salsa.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.5/10 gebaseerd op 11 reviews.
Open gesprek
1
hulp nodig?
Hoi, waar mag ik je vandaag mee helpen?