Over Miss Salsa

Een goede basis is een goede start op blessure vrije trainingen, wedstrijden en gewoon een heerlijk dansfeest.

Wij hebben alles in huis dat jij als amateur of professionele danser nodig hebt. Dansschoenen, danskleding en accessoires in verschillende stijlen en in elk budget..

Een goede basis voor iedereen.

Wij vinden het heel belangrijk dat hoe groot je budget ook is, iedereen bij ons dat ene perfecte dansproduct kan vinden waar je blij van wordt. Het is onze missie dat iedereen kan genieten van dansen.

Onze merken hebben wij zorgvuldig uitgezocht voor jou. Merken met goede kwalitatief goede basisschoenen zijn onder andere Capezio, Werner Kern en Lidmag Italie (handgemaakt). Perfect voor de nog zoekende danser(es) en voor degenen met een klein budget.

Heb je een groter budget, kijk dan bij de modellen van Portdance, Dance Naturals (staat bij ons op de planning) en de duurdere modellen van Lidmag. Welke schoen je ook kiest, je draagt een pareltje aan je voeten.

Ons advies is wel dat als je veel danst dat het de moeite waard is om te investeren in duurdere schoenen.

Ook de heren komen bij ons aan bod. Voor heren hebben wij dansschoenen van de merken : Portdance (Portugal), Capezio (USA), Dance Naturals (Italië) en Lidmag (Italië).

Als jij blij bent, dan zijn wij dat ook.

Dat klinkt stom toch? Toch is het zo. Als wij jou kunnen helpen aan dat ene perfecte paar dansschoenen, dat ene fijne jurkje wat je overal mee naar toe sleept, dan gaan wij vrolijk slapen s'avonds.

Heb je een vraag over één van onze producten? Vraag het ons in de chatbox. Zijn we er niet dan krijgen we je vraag in onze mailbox. We proberen je vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Liefs,

Vanessa
Miss Salsa